Klar for sosiale webshoppere?

Klar for sosiale webshoppere?

Potensialet i WordPress er stort og Norge har lenge ventet på aktører som kunne samle trådene. Nå skjer det mye på samme tid, og med langt raskere tempo enn de fleste kanskje skjønner.

Gutteromspreget er så avgjort ved å forlate WordPress miljøet og i dag står WordPress for omtrent 50% av alle nye webløsninger som lanseres på internett, og 30 % av alle ehandelsløsninger blir bygget med WooCommerce. Dette betyr også at brukerne og eierne av nettbutikkløsninger nå stiller større krav til vi som leverer løsningene.

På Nettpilot bloggen skrev jeg tilbake i 2013 følgende:

2014, 2015 og 2016 blir årene der WordPress virkelig tar markedsandeler i E-handelsmarkedet – også i Norge.
Det er et stadig økende antall leverandører i Norge som tilbyr WordPress Nettbutikk løsninger som plug and play, enkelt tilvalg for Klarna, DIBS eller NETS betaling samt integrasjon med Posten og BRING i en og samme løsning. Kilde: Nettpilot.no

Vi er nå i 2016 og ettersom ingen av de etablerte webbyråer har tatt opp utfordringen, har jeg nå selv selv tatt initiativet og samlet de mest forretningskritiske tredjepartsystemer og leverandører på en plass. Med dette konseptet inngår Nettpilot nå i en sterk allianse med andre aktører som jobber aktivt med å utvikle bruks og -integrasjonsmulighetene i WooCommerce for norske og skandinaviske selskaper.

Vi vet at de fleste nå forventer å kunne komme raskt i gang med en profesjonelt administrert, hostet og vedlikeholdsfri WordPress Nettbutikkløsning som har både integrerte fraktløsninger og visa/mastercard, eller faktura betaling. Det er nå standard med responsivt webdesign og mobiltilpasset checkout løsning.

Derfor har vi satt oss sammen og blitt enige om at vi vil levere mer enn noen andre har gjort det i en og samme pakke, uten å gå på kompromis med hverken kvalitet eller verdier.

Vi har ikke bare samlet et utvalg av maler og innstikk som passer til norske forhold, men vi kan integrere nettbutikken din med de fleste populære ERP & Økonomisystemer, frakt og shipping, betalingsmetoder, CRM, mailsystemer og andre sosiale elementer og tredjepartsystemer. Samtidig har vi kombinert våre webløsninger med knowhow, systemer og folk som kan levere rå digital markedsføringskompetanse.

Og det beste ved det hele er at alle våre leverandører kjenner til WordPress og WooCommerce plattformen og vet hvordan det kan utnyttes.

Vi er klar over at dagens samfunn er gjennomsyret digitalt, og at folks digitale shoppingvaner har en funksjon og forbrukernes sosiale liv. Shopping er i dag en måte å uttrykke seg på.

Når du handler online kommuniserer du. Hva du kjøper viser hvem du er. Hvor du kjøper viser hva du foretrekker.

Ettersom WordPress er utviklet for at folk skal kunne få mulighet for å uttrykke seg fritt, og samtidig er den desidert mest tilgjengelige digitale plattform for nettpublisering av eget innhold i dag, så er det en selvfølge at vi jobber på å bygge smarte markedsplasser rundt de moderne digitale samlingsplasser.

Dette kan vi gjøre med WooCommerce.

Kontakt oss om du er interessert i å vite mer.

Print Friendly, PDF & Email
Nickolass Jensen
Nickolass Jensen
Nettpilot har arbeidet med Online Markedsføring og Webanalyse siden 2001 og har erfaringer fra de fleste slags bransjer og med mange typer webløsninger og utfordringer. Han har spesialisert seg på markedsføring via Wordpress som plattform og grundig adferdskartlegging av nettbrukere fra de får et behov til de har blitt loyale kunder. Nickolass Jensen har vunnet to gull ved INMAs Performance Award, og har flere hundrede nettløsninger bak seg. Han har bistått med analyse og rådgivning hos selskap som Komplett Group, Opplysningen 1881, Jobindex, OBOS, Coop, Telenor, Orkla, McDonalds, Stena Line, Color Line, Norman ASA, L'Oreal, Toyota Norge og også mindre små og mellomstore foretak. Har erfaring med Magento, Drupal, TYPO3 CMS, Umbraco, Silverstripe, Sitecore, Ezpublish og Episerver.