WordPress Plugins & Themes

WooCommerce parate themes og plugins på norsk

Vi er eksperter på WordPress og WooCommerce. Vi har utviklet skreddersydde themes for mange kunder og plugins til både erm, shipping og betalingsløsninger. Samt at vi anbefales av både Bring, Nets og Dibs.
Sammen kommer vi frem til om du bør velge ferdige themes eller skreddersøm. Når vi bruker themes og plugins fra leverandører velges de vi har erfaring med og som vi stoler på.

Skreddersydde themes

For at du skal få akkurat det du ønsker deg kan vi utvikle og designet akkurat det themet du ønsker deg. Enten du skal bytte ut designet for en WooCommerce-nettbutikk eller sette opp en ny.

Sammen kommer vi frem til design og funksjonalitet som din nettbutikk trenger. Du får være med på hele prosessen fra skisser til ferdig oppsatt nettbutikk.

Ferdige themes

Ønsker du å bruke ferdige themes setter vi dette opp for deg. Vi har allerede valgt ut og installert ett sett med themes som vi har god erfaring med. De er WooCommerce kompatible og vi vet at de vil bli vedlikeholdt i lang tid fremover. Leverandørene er valgt med omhu, da vi vet hvor kritisk det er med godt vedlikehold og service. Vi har allerede oversatt disse themes til norsk og kan også bistå med å få ditt favoritt-theme godkjent og oversatt.

Noen themes velger vi først og fremst pga. design, andre fordi de er enkle å håndtere og enkelte themes er valgt fordi de har så mange gode funksjoner at vi bare ta dem med.

Felles for dem alle, er at vi velger på bakgrunn av våre erfaringer fra andre nettbutikkløsninger med brukervennlighet og konverteringsoptimalisering i fokus.

Spør oss

Fortell oss hvilken løsning du ønsker, eller be om råd
 • Vi vil svare deg innen 24 timer.

Betalingsløsninger

Vi leverer DIBS, NETS, Klarna, Bambora, og Svea Finans godkjente betalingsmoduler som gir brukervennlig og trygg handel med Visa og Master card. Vi tilbyr veiledning innen valg av betalingløsninger og har  avtaler med alle de ledende betalingsleverandørene i Skandinavia.

footer-icons

Våre betalingsmoduler kan raskt installereres og tas i bruk umiddelbart så snart avtale med innløser og betalingsplattform er på plass.

Spør oss om betalingsløsninger

Fortell oss hvilken betalingsløsning du overveier, eller be om råd
 • Vi vil svare deg innen 24 timer.

Shipping og Frakt: Bring API totalintegrasjon og etikettskrivere med tilbehør

Bring shipping api for woocommerceGi kundene i din nettbutikk en bedre handleopplevelse ved å gi dem en rask oversikt over tilgjengelige frakt og forsendelsesmetoder i Brings produktoversikt!
Spar samtidig tid ved å integrere nettbutikken 100% med Mybring.

Vi har et solid samarbeid med Bring Netthandel Skandinavia, og sammen har vi laget en løsning som tilfredsstiller alle krav en oppdatert nettbutikkeier kan tenkes å ha, og løsningen tilfredsstiller selvsagt også kresne og erfarne nettkunder.

Du kan også få en rimelig Brother etikettskriver til vanlige MyBring fraktlabels og RFID etikettskrivere til Pakke i Postkassen. Vi leverer både standard etikettruller til adresselabels og etikettruller med RFID brikke.

Spør oss om fraktløsninger

Fortell oss hvilken fraktløsning du overveier, eller be om råd
 • Vi vil svare deg innen 24 timer.

ERP, CRM og regnskapsystemer: De mest populære

WooCommerce plugin til Mamut One integrasjon

Vi har flere integrasjoner som gjør det enklere og billigere å integrere nettbutikken med bedriftens ERP-program og regnskapssystemer. Vi kan ha følgende integrasjoner til WooCommerce klar ved oppstart.

 • WooCommerce til Mamut One
 • WooCommerce til 24sevenoffice
 • WooCommerce til Xledger
 • WooCommerce til PowerOffice
 • WooCommerce til Visma Eaccounting
 • WooCommerce til Tripletex
 • WooCOmmerce til Fiken
 • WooCommerce til SAP Buiness One
 • Economics
 • Fiken

Vi har erfarne ERP spesialister som har lang fartstid og som kan bistå de fleste bedrifter med å få på plass de rette prosesser og konfigurasjoner.

Spør oss om ERP og regnskap

Fortell oss hvilken ERM løsning du overveier, eller be om råd
 • Vi vil svare deg innen 24 timer.Fyll ut skjemaet og bli kontaktet

 • Vi vil svare deg innen 24 timer.
Print Friendly, PDF & Email