Betalingsløsninger

Vi leverer DIBS, NETS, Klarna, Epay, og Svea Finans godkjente betalingsmoduler som gir brukervennlig og trygg handel med Visa og Master card. Vi tilbyr veiledning innen valg av  betalingløsninger og har alle avtaler med de ledende betalingsleverandører i Skandinavia.

Våre betalingsmoduler kan raskt installereres og tas i bruk umiddelbart så snart avtale med innløser og betalingsplattform er på plass.

Netaxept betaling leveres av Nettpilot. Nettpilot er NETS primære WordPress integrasjonspartner og har utviklet og tilpasset Netaxept modulet til WordPress Woocommerce slik at det er 100 % integrert i WP-dashboardet. Løsningen er integrert i mer enn 200 nettbutikker og har vært vedlikeholdt og videreutviklet konstant siden 2012.

Omtaler:

Vi i Frilynt Norge har brukt Nettpilot til å sette opp betalings løsning på vår sminke nettbutikk KostMask.no, og vi er strålende fornøyd med den service Nettpilot har vist oss. Kan trygt anbefales til andre som trenger hjelp til nettbutikk på WordPress formatet.

Fungerar perfekt! Bruker WooCommerce 2.1 och Nettpilot var hurtig med att uppgradera modulen. Anbefaler denna till alla som bruker Nets og WooCommerce!

Great and fast support!

Veldig enkel installasjon. Plug-in fungerer utmerket. Support fungerer godt. Support hjalp meg til og med å løse opp i en floke som lå hos Nets. Jeg bruker denne plug-in på casey.no og kan absolutt anbefale andre som skal ha netaxept å bruke denne!

Anbefales!
Glimrende, enkel å installere, plugin. Bra implementering på WP+WC.
Du får Nets betalingsløsning opp og gå på nettsiden din i løpet av no time.
Rask og god support fra Nettpilot.

Print Friendly, PDF & Email