Slutt å famle, skaff deg kunnskap

Slutt å famle, skaff deg kunnskap

Har du en følelse av at du famler rundt i blinde mellom ulike leverandører og webløsninger. Føler du at alle forsøker å fortelle at nettopp deres webløsning er den beste for deg? At deres nyeste funksjoner, gadgets og content marketingpakker vil selge mer av alt – også for deg, og spesielt i sosiale medier?

Har du en slik følelse, er du ikke alene. Og hva kan du i så fall gjøre med det? Svaret er selvsagt å skaffe deg mer kunnskap om hva du faktisk trenger, hva som virker og hvorfor du bør velge det du trenger i rett rekkefølge. Da gjelder det å få justert dine forventninger, ambisjoner og dine behov slik at de er på samme linje. Dette kan vi hjelpe deg med.

Vi har utviklet en rekke lavterskel oppstartspakker for deg som er nysgjerrig, som vil vite mer; og som har oppbrukt kvoten for førsalgsspørsmål hos alle leverandører; og dette kjapt og enkelt. Her får du den mest grunnleggende kunnskap på plass slik at du står bedre rustet til å få utviklet en webløsning og digital strategi som matcher ditt online forretningskonsept og markedspotensial.

For å komme rett fra start med en WordPress nettbutikk eller webløsning er det viktig at du er i stand til å formulere krav til en ny løsning og så presist og detaljert som mulig, for å matche leverandør og behov best mulig. Da trenger du også å vite hvilke muligheter du faktisk har! Da er det lettere å ønske noe som er mer presist og realistisk.

Print Friendly, PDF & Email
Nickolass Jensen
Nickolass Jensen
Nettpilot har arbeidet med Online Markedsføring og Webanalyse siden 2001 og har erfaringer fra de fleste slags bransjer og med mange typer webløsninger og utfordringer. Han har spesialisert seg på markedsføring via Wordpress som plattform og grundig adferdskartlegging av nettbrukere fra de får et behov til de har blitt loyale kunder. Nickolass Jensen har vunnet to gull ved INMAs Performance Award, og har flere hundrede nettløsninger bak seg. Han har bistått med analyse og rådgivning hos selskap som Komplett Group, Opplysningen 1881, Jobindex, OBOS, Coop, Telenor, Orkla, McDonalds, Stena Line, Color Line, Norman ASA, L'Oreal, Toyota Norge og også mindre små og mellomstore foretak. Har erfaring med Magento, Drupal, TYPO3 CMS, Umbraco, Silverstripe, Sitecore, Ezpublish og Episerver.