WooCommerce Nettbutikk og SEO

WooCommerce Nettbutikk og SEO

SEO for nettbutikker har blitt en del vanskeligere. Først og fremst fordi det er ganske mange nettbutikker online etterhånden. Har du akkurat lansert en ny nettbutikk og vil komme godt fra start, eller har du hatt en nettbutikk lenge som sliter med å oppnå gode organiske resultater og gratis trafikk fra søkemotorene?

Vi hjelper deg med å skaffe kunnskap om hvor det kan være problemer, hva som virker og hvorfor.

Nettpilot har utviklet en rekke lavterskel oppstartskonsultasjoner for deg som vil videre online, og som vil vite mer om hvilke muligheter du har og hvor du bør satse; og som har oppbrukt kvoten for førsalgsspørsmål hos alle leverandører; og dette kjapt og enkelt.

Her får du den mest grunnleggende kunnskap på plass, slik at du står bedre rustet til å få de rette hjelpemidler, få utviklet en webløsning eller en digital strategi som matcher ditt online forretningskonsept og markedspotensiale.

Vi har typisk hatt fokus på enten WordPress, Google Adwords, Webanalyse, E-handel eller Søkemotoroptimalisering.

Les mer om Nettpilots konsultasjonspakke med fokus på SEO for Nettbutikker og E-handel

Print Friendly, PDF & Email
Nickolass Jensen
Nickolass Jensen
Nettpilot har arbeidet med Online Markedsføring og Webanalyse siden 2001 og har erfaringer fra de fleste slags bransjer og med mange typer webløsninger og utfordringer. Han har spesialisert seg på markedsføring via Wordpress som plattform og grundig adferdskartlegging av nettbrukere fra de får et behov til de har blitt loyale kunder. Nickolass Jensen har vunnet to gull ved INMAs Performance Award, og har flere hundrede nettløsninger bak seg. Han har bistått med analyse og rådgivning hos selskap som Komplett Group, Opplysningen 1881, Jobindex, OBOS, Coop, Telenor, Orkla, McDonalds, Stena Line, Color Line, Norman ASA, L'Oreal, Toyota Norge og også mindre små og mellomstore foretak. Har erfaring med Magento, Drupal, TYPO3 CMS, Umbraco, Silverstripe, Sitecore, Ezpublish og Episerver.