WordPress WooCommerce Nettbutikk

Få en komplett norsk WordPress woocommerce nettbutikk, ferdig oppsatt og integrert med norske plugins og designmal, betalingsløsning, Posten/Bring integrasjon, erm/crm og Epost håndtering.

Total drift og vedlikeholdservice

Når du inngår avtale med oss inkluderes både webhotell eller administrasjon av webhotell, drift av webløsning, vedlikehold og sikkerhetshåndtering. Du kan samtidig få en fast webmaster og hjelp med online markedsføring eller webanalyse oppgaver. Dette kan være ganske lurt, hvis du ønsker å satse ekstra på vekst og vil ha et forspring.

Spør oss om du bør bytte webhotell eller nettbutikkleverandør og la oss håndtere nettstedet ditt


NETS woocommerce payment for WordPressPopulære og ready to go betalingsløsninger

Du kan velge mellom NETS, DIBS, Klarna, Epay, og Svea Finans godkjente betalingsmoduler som gir brukervennlig og trygg handel med Visa og Master card. Nettpilot tilbyr i tillegg kvalifisert veiledning innen valg betalingsløsninger og har alle avtaler med de ledende betalingsleverandører i Skandinavia.

Betalingsmoduler installeres umiddelbart etter bestilling og kan tas i bruk så snart avtale med innløser og betalingsplattform er på plass.

Få mer informasjon og innløseravtaler og betalingsplattformer


Bring API 100% integrert

Bring shipping api for woocommerceGi kundene i din nettbutikk en bedre handleopplevelse ved å gi dem en rask oversikt over tilgjengelige frakt og forsendelsesmetoder i Brings produktoversikt. Spar samtidig mengder med tid ved å integrere nettbutikken 100% med Mybring.

Få mer informasjon om Bring API til WooCommerce


ERP, CRM og regnskapsystemer integrert med WooCommerce

WooCommerce plugin til Mamut One integrasjon

Vi har klar flere integrasjoner som gjør det enklere og billigere å integrere en WooCommerce nettbutikk med bedriftens ERP-program og regnskapssystemer. Følgende integrasjoner til WooCommerce er klar ved oppstart.

  • WooCommerce til Mamut One
  • WooCommerce til 24sevenoffice
  • WooCommerce til Xledger
  • WooCommerce til Visma Eaccounting
  • WooCommerce til Tripletex
  • WooCOmmerce til Fiken
  • WooCommerce til SAP Business One

Vi har erfarne ERP spesialister fra både Emonkey og ConnectMyApps som har lang fartstid og som kan bistå de fleste selskap med å få på plass de rette prosesser og konfigurasjoner.

Ta kontakt for bistand med konfigurasjon og oppsett


Varehotell, kampanjepakking, kundeservice/fullfilment

Vi leverer alle slags tjenester innen varehotell, kampanjepakking, kundeservice/fullfilment og utsendelser over hele Norden. Vi har partnere med lang erfaring med lagring, pakking og utsendelse av kampanjemateriell og butikkmateriell, og spesielt god kompetanse på integrerte e-handels- og logistikkløsninger.

Spør oss om kundeservice, lager, pakking og logistikk


WooCommerce parate WordPress themes på norsk

Vi har allerede valgt ut og installert et sett med themes som vi vet er WooCommerce kompatible og som vi vet vil bli vedlikeholdt i lang tid fremover. Leverandørene er valgt med omhu. Vi har oversatt en del av disse themes til norsk og vkan bistå med å ditt favoritt-theme godkjent og oversatt. Noen themes velger vit fordi de er flotte, andre fordi de er lett å håndtere og andre igjen fordi de har så mange funksjoner at vi bare må ta dem med. Felles for dem alle er at vi velger på bakgrunn av våre erfaringer fra andre nettbutikkløsninger med brukervennlighet og konverteringsoptimalisering i fokus.

Ta kontakt for å høre om ditt favoritt theme kan inkluderes


Enkle og brukervennlige checkoutløsninger

WooCommerce Nettbutikken som vi leverer har en av markedets enkleste og mest brukervennlige checkoutmoduler utviklet for å oppnå høyest mulig konvertering.
Den passer til alle slags produkter både virtuelle, variable og også løpende tjenester, som abonnement eller online kurs. Vi bistår med å tilpasse slik at dine kunders handleopplevelse blir så friksjonsfri som mulig.

Fortell oss om din nåværende konverteringsrate og vi skal forklare hva vi kan forbedre


Integrasjon med Mailchimp og andre nyhetsbrevleverandører

Vi leverer plugins som vi vet fungerer med Mailchimp og WooCommerce, og som også kan kommunisere med andre tredjepartsløsninger.

Ønsker du integrasjon med mailchimp eller andre epostsystemer kan du alltid be om hjelp til integrasjon


Webanalyse, SEO, kampanjemarkedsføring og konverteringsoptimalisering

Vi har valgt de beste Google Analytics og Piwik Analytics integrasjoner og kan bistå med konfigurasjoner utover standardløsninger. Vi bygger løsningene våre med Yoast SEO plugins da vi har testet disse med stor suksess igjennom mange år. Vi gjør det mulig å eksportere produkter til Adwords(Google Shopping ), og legger til rette for at det integreres Tag managers eller tag containers som kan rumme eksterne scripts, som skal brukes til enten A/B testing, event/actions tracking eller annet.

Trenger du bistand med Google Adwords er det ikke noe problem, vi er sertifisert Google partner og har jobbet med Adwords siden 2006


Analyse, kontroll, kontinuerlig backup og vedlikehold av installasjon

Tjenesten inkluderer analyse og kontroll av webhotell og serverforhold, vi undersøker for kompabilitet med nye themes og plugins du ønsker å ta i bruk, foretar nødvendige oppdateringer m.m. etter avtale. Vi installerer nettbutikkløsningen med valgte plugins og funksjoner og konfigurerer dem, samt bistår med avtaleinngåelse hos betalingsleverandør og innløser.

Se hvilke muligheter som ligger med vår grunnpakke


Eksport fra andre nettbutikksystemer

Vi bistår med eksport fra Nettbutikkløsninger som Magento og Shopify samt WordPress WP-Ecommerce og Jigoshop. Vi kan også bistå med effektiv eksport fra Mystore, 24nettbutikk og 123nettbutikk.

Fortell oss om din nåværende nettbutikk og vi kan fortelle deg hvordan vi kan få deg videre


Oppstartspakker, kursing og løpende rådgivning

Det er mulig å kjøpe oppstartspakker med oppstartskonsultasjoner og kurs, rådgivning og opplæring i håndtering av nettbutikken ved behov.

Lær om våre oppstartspakker (konsultasjon eller workshop) og overvei om det kunne være noe for deg FØR du etablerer en ny nettbutikk


Vi er aktive og deltar i utviklingen av WordPress WooCommerce miljøet

f.v.: Barry Kooij & Mike Jolley fra Woothemes/WooCommerce, og meg.

F.v.: Barry Kooij & Mike Jolley fra Woothemes/WooCommerce, og Nickolass Jensen, Nettpilot.

Vi er flere aktører sammen, og er opptatt av å knytte kontakter og gode relasjoner til alle samarbeidspartnere og leverandører. Vi deltar på bransjetreff, WordPress Camps og annet som gjør at vi alltid er i front når det gjelder kunnskap og kjennskap til muligheter og utfordringer. Samtidig gir dette oss lavterskel tilgang til rask problemløsing.

Velger du vår WooCommerce Nettbutikk får du installert en komplett oppdatert WordPressløsning med WooCommerce og med norsk språk, og et theme som er kompatibelt med nettbutikken. I tillegg kan du velge fritt mellom mange tilleggstjenester fra utvalgte norske aktører som styrker din digitale markedsføringsinnsats.

Ta kontakt hvis du er i tvil om noe.

Print Friendly, PDF & Email